Laatste nieuwtjes

Foto's website

Door een probleem met de flash player kunnen de leerkrachten momenteel geen foto's uploaden. We proberen dit euvel zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses hiervoor en dank voor het begrip.... lees verder

We zijn nu nog beter bereikbaar voor u...

Beste ouders Als school met drie afdelingen beschikken wij maar over 1 administratief medewerkster. Op de afdeling Sint-Kristoffel beantwoordden de leerkrachten tot op vandaag de telefoonoproepen, maar tijdens de lesuren lukt dit vanzelfsprekend niet. Om u nog beter van dienst te zijn zal uw oproep nu naar de afdeling Klerken doorgestuurd worden. U mag ook altijd rechtstreeks naar 051 50 41 52 bellen om bijvoorbeeld te melden dat uw kind ziek is. Wij geven uw boodschap intern door.... lees verder

Welkom

Welkom in het nieuwe schooljaar!... lees verder

Dag peuter, dag kleuter ! Dag meisje, dag jongen !

Van harte welkom op onze school ! Kom maar binnen en voel je goed.
Ben je ingeschreven in de kleuterklas, dan kom je in een boeiende wereld terecht. Kom je naar het eerste leerjaar, dan gaat een nieuwe wereld voor je open. Als je nieuw bent in onze school, zal de aanpassing misschien wat tijd vragen. We hopen dat je een fijn schooljaar beleeft. Met een fijn schooljaar bedoelen we niet enkel dat je veel leert. We wensen ook echt dat je je goed voelt op school. Als schoolteam (leraren, personeel en directeur) zullen we daar ons uiterste best voor doen.

Beste ouders

We vinden het fijn dat u onze school koos voor het onderwijs en de opvoeding van uw kind.
We danken u graag voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We willen een basisschool zijn met een open karakter. Dat betekent voor ons dat alle kinderen welkom zijn, met de nadruk op alle, rekening houdend met de draagkracht van ouders, leerkrachten, school. Dat betekent ook dat u als ouder altijd welkom bent, niet alleen met eventuele suggesties, maar ook met eventuele problemen, van welke aard ook. Samen vinden we een passende oplossing.

Terecht verwacht u van onze school degelijk onderwijs, een passend onderwijsklimaat op school, een christelijk geïnspireerde en eigentijdse, positieve opvoeding. Deze verwachtingen zijn ook onze doelstellingen.

Wij hopen dat u uw kind aanmoedigt de doelstellingen van onze school na te streven en de afspraken na te leven.
Het schoolteam.