Laatste nieuwtjes

Bloemetjesverkoop

Klik hier om uw bestelling door te geven. ... lees verder

Kom uit je kot! #wandelzoektocht

Het leerkrachtenteam van de afdeling Sint-Kristoffel (Houthulst) bokste samen met de leerlingen een wandelzoektocht in elkaar. Het parcours bestaat uit een lus van ongeveer 5,5 km en is buggyvriendelijk. Je kan starten waar je wil, maar je volgt best de route in de juiste richting. Langs het parcours zal je 9 kunstwerkjes van alle klassen kunnen bezichtigen. Deze beelden een spreekwoord of zegswijze uit. Aan jullie om te raden over welke spreuk het gaat. Daarnaast zijn er ook een 20-tal foto’s te zoeken, die zich k... lees verder

Nieuwsbrieven 2020-2021

Bekijk hier het overzicht van alle nieuwsbrieven van het schooljaar 2020-2021. ... lees verder

Dag peuter, dag kleuter ! Dag meisje, dag jongen !

Van harte welkom op onze school ! Kom maar binnen en voel je goed.
Ben je ingeschreven in de kleuterklas, dan kom je in een boeiende wereld terecht. Kom je naar het eerste leerjaar, dan gaat een nieuwe wereld voor je open. Als je nieuw bent in onze school, zal de aanpassing misschien wat tijd vragen. We hopen dat je een fijn schooljaar beleeft. Met een fijn schooljaar bedoelen we niet enkel dat je veel leert. We wensen ook echt dat je je goed voelt op school. Als schoolteam (leraren, personeel en directeur) zullen we daar ons uiterste best voor doen.

Beste ouders

We vinden het fijn dat u onze school koos voor het onderwijs en de opvoeding van uw kind.
We danken u graag voor het vertrouwen dat u in ons stelt. We willen een basisschool zijn met een open karakter. Dat betekent voor ons dat alle kinderen welkom zijn, met de nadruk op alle, rekening houdend met de draagkracht van ouders, leerkrachten, school. Dat betekent ook dat u als ouder altijd welkom bent, niet alleen met eventuele suggesties, maar ook met eventuele problemen, van welke aard ook. Samen vinden we een passende oplossing.

Terecht verwacht u van onze school degelijk onderwijs, een passend onderwijsklimaat op school, een christelijk geïnspireerde en eigentijdse, positieve opvoeding. Deze verwachtingen zijn ook onze doelstellingen.

Wij hopen dat u uw kind aanmoedigt de doelstellingen van onze school na te streven en de afspraken na te leven.
Het schoolteam.